kunst en zinnig

Expo Stroomhuis Neerrijnen

16-04-2012 11:07

Vast een aankondiging;

Vanaf 12 mei t/m 3 juni exposeer ik samen met fotograaf George Burggraaf in het Stroomhuis in Neerrijnen.

Gedurende die tijd zal ik af en toe aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en te vertellen over mijn werk.

Dus zet vast in je agenda en kom kijken.

Het Stroomhuis is een prachtig oud gebouw waar veel activiteiten zijn en het ligt in een mooie omgeving. Er kan ook een lekker kopje koffie en thee gedronken worden in de uitspanning (met terras).

reacties  0 reacties reageren

Nieuw project

01-04-2012 10:43

Dinsdag komt Ida hier een Masterclass geven over het project Allerzielen. Ik ben er al even mee bezig geweest en dinsdag starten we. Ik heb er enorm veel zin in! Alle informatie rondom het organiseren van dit community arts project ga ik indrinken en delen met mijn medemasterclassers. Na 1,5 dag hopen we genoeg te hebben om een Allerzielen neer te gaan zetten.

En hiermee gaat dan mijn wens in vervulling om kunst midden in de maatschappij te zetten.

Allerzielen in een oud ritueel, vooral bekend in Zuid-Amerika en met name Mexico. Daar gaan op 2 november de families naar het kerkhof om samen te eten, te bidden en hun doden te herdenken. Geen rouw, maar een echte viering van het leven waar hun doden een plaats in hebben. Aards en kleurrijk. Misschien kunnen we een beetje hiervan terugbrengen in onze Westerse wereld waar rituelen zijn ondergesneeuwd en de dood een eeuwig einde lijkt te zijn. Als kunstenaar kan ik daarin een rol vervullen, zoals Ida al gedaan heeft en een voorbeeld is.

Kijk maar eens op www.allerzielenalom.nl en laat je verrassen. Het is zo mooooi... 

reacties  0 reacties reageren